Afacere online – 5 motive pentru care TREBUIE să o AI

[Total: 0    Average: 0/5]5 motive pentru care TREBUIE să ai o afacere în mediul online

Internetul a schimbat pentru totdeauna mediul de afaceri. Nu este de mirare că “trăim in era informației”, de câte sute de ori ai auzit aceasta expresie? Dovada că Internetul a redefinit o generație întreaga și face parte din cultura globală. Internet marketingul este atât de folositor unei afaceri încât metodele tradiționale de marketing nu îi pot face concurență. Din acest motiv, dacă ai o afacere trebuie să o muți urgent în mediul online.

 

Uite 5 motive pentru care ar trebui să iți extinzi afacerea în mediul online:

 • Tot ce ai nevoie găsești pe Internet

Aici sunt cele mai mari șanse ca potențiali clienți să dea de produsele tale sau să afle de existența brandului tău. Chiar dacă nu faci vânzări pe internet, nimeni nu ia în serios o firmă care nu are propriul website sau nu apare online.
 • Promovare foarte ieftină

  Publicitatea este foarte ieftină , mai ieftina decât publicarea intr-un ziar, prin flyere, sau chiar la televiziune. Iar dacă investești cum trebuie banii, poți avea rezultate uimitoare!  Google AdWords și Facebook Ads sunt 2 unelte foarte puternice pentru o afacere online.
 • E instant.

  Trăim în era vitezei. Totul se întâmplă instant. Dacă vreau informații despre firma ta, vreau să am acces la ea cât mai repede. Cea mai rapida metoda ca oamenii să afle de tine este prin internet.

 • Informația e disponibilă non-stop.

  Internetul nu doarme niciodată. Având o strategie eficientă de internet marketing bine implementată, e ca o mașinărie automată de produs bani. O afacere online îți oferă avantajul unei expuneri la clienți sau potențiali parteneri de afaceri.
 • Ai acoperire globală.

  De ce sa te limitezi local sau orașul în care ești. Cine știe când afacerea ta poate stârni interes în alte părți ale țării sau chiar ale lumii? In special produsele hand-made care se vând bine în tarile din vest.
 • Sfatul meu este sa fii încrezător in puterea internetului de a-ți spori cifra de afaceri și veniturile. Fă-ți planul de atac și hai pe net cu o afacere online.

 

Dacă  iți place blogul meu, recomandă-l și prietenilor tăi  !

 • Pentru orice intrebare sau problema ai, lasa mai jos un comentariu , voi fi bucuros sa te ajut !

 

Contribuie cu un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *