Top 10 sfaturi pentru o afacere de succes !

[Total: 0    Average: 0/5]

20% din vanzatorii de top castiga 80% din bani. Scopul tau este sa devii unul din cei mai bine platiti oameni din profesia ta si de a-ti accelera cariera folosind cheile vitale catre o afacere de succes. Din fericire, acest lucru este mai usor decat ai putea crede.

 • 1

  Vanzatorii de top iubesc ceea ce fac !

  Toti vanzatorii cu adevarat de succes si foarte bine platiti iubesc carierele lor. Trebuie sa inveti sa-ti iubesti munca si apoi sa-ti iei angajamentul sa devii excelent in domeniul tau. Investeste oricat de mult timp este necesar sa-ti imbunatatesti cariera in vanzari; plateste orice pret; detaseaza-te, fa sacrificii ca sa ajungi cel mai bun in ceea ce faci. Alatura-te celor 10%.

 • 2

  Ei decid exact ceea ce vor

  Nu fi insipid. Decide exact ceea ce iti doresti in viata. Seteaz-o ca tel pentru cariera ta si apoi determina ce pret ai de gand sa platesti ca sa obtii ce vrei. Potrivit cercetarilor, doar 3% dintre adulti si-au scris telurile. Si acestia sunt cei mai de succes si mai bine platiti in fiecare domeniu. Ei sunt creatori si inovatori, oamenii de top in vanzari si antreprenori.

 • 3

  Isi consolideaza telurile carierei cu perseverenta

  Una din cheile catre succes in vanzari, este de a-ti consolida telul cu perseveranta si multa vointa. Decide sa-ti implici inima si sufletul in propriul succes cat si in realizarea obiectivului carierei tale. Acorda-ti complet angajamentul pentru a o imbunatati si vei deveni unul din cei mai bine platiti oameni din domeniul vanzarilor. Rezolva asta si nimic nu te va opri sau descuraja!

 • 4

  Ei se dedica invatarii pe tot parcursul vietii

  Mintea iti este cel mai pretios atu, iar calitatea gandirii tale determina calitatea carierei tale in vanzari. Dedica-te invataturii pe tot parcursul vietii. Nu as putea sublinia acest lucru suficient de des. Citeste, asculta programe audio,video, participa la seminarii si nu uita niciodata ca cea mai de pret calitate a ta pe care o sa o ai, este mintea ta. Pe masura ce inveti, eventual vei deveni unul din cei mai valorosi vanzatori din compania ta. Cu cat capeti mai multe cunostinte ce pot fi aplicate in scopuri practice, cu atat va fi mai mare rasplata si vei fi platit mai bine.

 • 5

  Vanzatorii de top isi folosesc timpul bine

  Timpul tau este tot ce ai de vandut. Este calitatea ta primara. Cum sa-ti folosesti timpul determina standardul de trai. Fa in asa fel incat sa-ti folosesti timpul bine! Incepe-ti fiecare zi cu o lista. Cel mai bun moment pentru a-ti face lista de lucru este seara de dinainte sa faci ceva. Scrie tot ceea ce trebuie sa faci a doua zi, incepand cu intalnirile stabilite si apoi treci la tot ce ai putea sa te gandesti.

 • 6

  Ei isi urmeaza liderii

  Fa ceea ce fac oamenii de succes. Urmeaza-ti liderii, nu adeptii. Fa ceea ce fac vanzatorii de top din compania ta. Daca e nevoie, imita-I pe cei ce se duc intr-o directie cu vietile lor. Identifica-I pe cei mai buni dintre cei mai buni vanzatori din domeniul tau si modeleaza-te dupa ei. Daca doresti sa devii unul din cei mai buni vanzatori din firma ta, intreaba persoanele cu venituri de top si cere-le sfatul. Intreaba-i ce ar trebui sa faci pentru a-ti imbunatati cariera, intreaba-I despre atitudinile lor, folosofiile si abordarile asupra muncii lor si asupra clientilor.

 • 7

  Caracterul este tot

  Pazeste-ti integritatea ca pe un lucru sacru. Nimic nu este mai important pentru calitatea vietii in societatea noastra. In afaceri si vanzari de success trebuie sa ai credibilitate. Poti avea succes doar daca oamenii au incredere in tine. In studiu dupa studiu, elementul de incredere a fost indentificat ca fiind cel mai important factor distinctiv dintre un agent de vanzari si un altul, o companie sau alta.

 • 8

  Ei isi folosesc creativitatea innascuta

  Gandeste-te la tine ca la o persoana extreme de inteligenta, chiar un geniu. Recunoaste ca ai mari rezerve de creativitate pe care nu le-ai folosit niciodata. Spune cu voce tare, iar si iar, “Sunt un geniu! Sunt un geniu! “. Acest lucru poate suna ca o exagerare, dar nu este. Faptul este ca fiecare persoana are capacitatea de a efectua ceva la nivel de geniu in unul sau mai multe domenii. Ai in tine, chiar acum, capacitatea de a face mai mult si de a fi mai mult decat ai avut vreodata ocazia.

 • 9

  Ei practica regula de aur

  In toate interactiunile cu ceilalti, procedeaza cum ai vrea sa se procedeze si cu tine. Gandeste-te la tine ca la un client. Cum ai dori sa fi tratat ? Evident, ti-ai dori ca vanzatorii sa fie scurt si la obiect cu tine. Tu ti-ai dori sa-ti acorde timp pentru a intelege bine problema sau nevoia, si apoi sa-ti arate pas cu pas, cum solutia sa iti poate imbunatati viata sau munca eficient. Daca acesta este modul in care ai vrea sa fi abordat de vanzator, atunci asigura-te ca vei oferi pe aceeasi cale oricarui client cu care vei vorbi.

 • 10

  Ei platesc pretul pentru succes

  In cele din urma si proababil mai important decat orice altceva, asigura-te ca muncesti din greu. Aceasta este o mare cheie a succesului in viata. Cheia succesului in vanzari este ca tu sa incepi mai devreme, sa lucrezi un pic mai greu, si sa ramai un pic mai tarziu. Fa acel lucru marunt pe care oamenii de rand intotdeauna evita sa-l faca. Cand tu iti incepi ziua de lucru, asigura-te sa “lucrezi tot timpul de lucru”. Nu pierde timpul. Haide. Tocmai ai citit cele mai bune sfaturi pentru a-ti crea o afacere de succes!

 

Daca iti place blogul meu, recomanda-l si prietenilor tai  !

 • Pentru orice intrebare sau problema ai, lasa mai jos un comentariu , voi fi bucuros sa te ajut !

 

Post Tagged with

Contribuie cu un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *