10 Neînțelegeri Comune Legate De Internet Marketing

[Total: 0    Average: 0/5]
 •  Atunci când ești în căutarea unei companii de găzduire pe net – un host, să te asiguri întotdeauna că ai suficient spațiu pe discul host-ului și să afli limita maximă de trafic suportată de acesta. 

In continuare îți voi prezenta cele des mai întâlnite 10 neînțelegeri, legate de vastul domeniul al internet marketingului.

 • 1. Te vei îmbogăți rapid

  Internet Marketing-ul necesită multă muncă. Aceasta nu este o schemă de îmbogățire rapidă. Durează mult timp până înveți ce e de făcut și vei trece prin eșecuri până vei reuși. Succesul depinde numai de tine

 • 2.Nu vei face bani.

   Ai auzit de vorba aceea “Culegi ceea ce semeni”? Calea către succes se pavează întotdeauna prin consistență și persistență. Dacă dorești să înveți și să accepți eșecuri din când în când, învață din greșelile pe care le faci și aplică cunoștințele acelea – banii vor veni neîndoielnic. Nu renunța. Sunt foarte mulți oameni care fac bani pe această cale. Nimic nu este imposibil dacă ai suficientă voință!

 • 3.Oricine poate să facă asta.

   Dacă-ți spui că nu pare cine știe ce, deja ai pornit spre eșec garantat. O profesie ca aceasta necesită multă disciplină și multă voință de a învață lucruri și aspecte noi la fiecare pas pe care-l faci. Este nevoie de multă muncă și de o minte deschisă. Trebuie să vrei să accepți multe idei noi și să iei ceea ce faci în serios.

 • 4.Este necesar de doar 2-3 ore de focusare pe zi.

   La un moment dat vei fi capabil să îți automatizezi majoritatea eforturilor. La început, orele lungi nu vor fi ceva ieșit din comun. Am petrecut multe zile a câte 18 ore în fața computerului meu.

 

 • 5.Este prea greu

   Privește înăuntrul tău. Este o afacere online acolo. Ce știi? Ce îți place? De ce ai nevoie și nu a fost încă realizat ? Răspunsurile acestor întrebări sunt abia începutul formării abilității tale de a te diferenția de restul.

 • 6.Va fi ușor.

   Va deveni mai ușor, dar va trebui să studiezi mult. Petrece-ți multe ore gândind. Vei petrece și mai multe ore citind, scriind și învățând despre ce merge și ce nu merge. Va deveni obositor și greu să te ții și să nu te abați de la scop. Perseverează, recompensele sunt pe drum

 • 7.Nu toți pot face asta

    Si aceasta este, deasemenea, adevărat. Atâta timp cât îți eliberezi mintea de scepticism, ai făcut primul pas. Această profesie necesită timp pentru a-ți da seamă ce trebuie făcut; nu e chiar atât de greu. ține minte că singură persoană care te impiedică ești chiar tu !

 • 8.Acesta nu e un job adevărat

   Ai dreptate! Vei întâlni mulți sceptici. Sau mai rău de-atât, oameni care nu numai că își arată scepticismul, ci se mai și uită dubios la tine. Crede-mă când îți spun că este un job adevărat. Vei fi la fel de obosit studiind toată ziua la fel ca atunci când ai fi cărat saci grei de făină toată ziua. Când devii obosit mental, și fizic ești la fel. Lucrează din greu; nu lăsa oamenii care îți desconsideră eforturile să te domine!

 • 9.Cel mai bun motiv pentru care sa faci asta sunt BANII

  Aceasta nu ar putea fi mai departe de adevăr. Sunt multe de câștigat; banii sunt doar un plus, bineînțeles. Faptul că înveți, te va face o persoană mai bună. Dacă ești mulțumit de eforturile tale, toată lumea va fi minim la fel de mulțumită.

 • 10.Durează ani de zile să înveți cum merg afacerile online.

  Nu este e adevarat! Cea mai buna sugestie este să studiezi mult și din greu. Citește noutătile, ebook-urie, materialele video și articolele, din care ai de invățat. Ascultă-i pe aceia care deja au succes. Sunt dornici să împărtăsească și cu tine ce e de făcut și cum să procedezi. Acum doar e nevoie să asculți și să inveți.

Daca îți place blogul meu, recomandă-l și prietenilor tăi  !

 • Pentru orice întrebare sau problemă ai avea, lasă mai jos un comentariu , voi fi bucuros să te ajut !

Contribuie cu un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *