VideoMakerFX Recenzie: Software pentru video animatii

[Total: 2    Average: 5/5]

PREZENTARE PE ANSAMBLU

videomakerfx RECENZIE

 • Vanzator: Peter Roszak
 • Produs: Video Maker FX
 • Data lansarii: 5-5-2014
 • Pret :$97  $67 
 • Pagina de vanzare: http://www.videomakerfx.com
 • Nisa: Software Video Animatii PRO

 

 

Am descoperit cea mai ușoară metodă de a face clipuri publicitare ca un profesionist – cu VideoMakerFX.

De când am descoperit VideoMakerFX, am aflat că ceva uriaș e pe cale să se întâmple pe Internet . Pe măsură ce citești această recenzie, marketerii de top de pe internet deja folosesc acest software video pentru a crea animatii video în doar câteva minute.

Până acum, oamenii erau nevoiți să plătească mii de dolari pentru un videoclip decent, dar cu ajutorul acestui program de animatie am descoperit că poți realiza un videoclip în doar câteva minute și ai libertatea de a crea un număr NELIMITAT de animatii video. Cu acest program de animatie, vei creea un video de promovare cu animații whiteboard, cu un caracter explicativ și partea cea mai bună este că te va ajuta să economisești fenomenal de mult timp și bani! Doar prin simplul fapt că durează câteva minute de la start până la finalizare !

Momentan, nu am găsit niciun soft pe piață care să fie atât de practic !

Video-urile au un efect magic asupra spectatorilor și a cumpărătorilor. S-a demonstrat în nenumărate rânduri că un videoclip convertește de până la 3 ori mai mult în combinație cu o scrisoare de vânzare. Produsele și serviciile de succes au întotdeauna ca însoțitor un video de promovare. Realizarea unei animatii video, este destul de complexă și nu chiar atât de ușor de produs… Așa că, atunci când am descoperit că acest program de creație video deține un potențial uriaș, am zis că îmi va garanta o creștere semificativă în obținerea unor lead-uri noi, ca internet marketer aflat la început.

Ce este VideoMakerFX ?

VideoMakerFX este un software ce va oferi un boost business-ului tău.

Vezi Demo aici :

De ce am ales să creez animatii video folosind VideoMakerFX ?

 • Este ușor de stăpânit și folosit. Multe programe de animatie necesită câteva săptămâni sau chiar luni de acomodare pentru a le învăța și utiliza. VideoMakerFX este atât de simplu de folosit încât am învățat să-l stăpânesc în doar câteva ore !
 • Creează animatii video profesionale. Poți realiza în câteva minute clipuri publicitare HD.
 • Nu are nicio restricție. Gata cu limitele impuse! Fără watermark-uri! Iți poti creea singur nenumărate videoclipuri si poți beneficia de drepturi in totalitate asupra materialului realizat!
 • Iți vei crește vânzările! Captează in totalitate interesul audienței.

Creează videoclipuri HD pentru absolut orice tip de afacere sau nisa !

Modalități de profit cu VideoMakerFX :

 • Iti va ridica venitul si business-ul
 • Iți poți creea clipuri publicitare uimitoare pentru a-ți vinde serviciile și produsele
 • Promovează-ți ofertele tale și deosebește-te cu ușurință de restul !
 • Realizează ghiduri, recenzii ale produselor și training-uri rapid !
 • Iți poți vinde videoclipurile și altor business-uri dornice să plătească sute sau chiar mii de dolari pentru un singur video !
 • Construiește-ți lista și AUTORITATEA! Captivează-ți audiența cu clipuri publicitare de înaltă calitate  !
 • Imbunătățește-ți traficul cu puterea YouTube-ului printr-un video animatie de excepție!

Ce avantaje am obținut cu VideoMakerFX?

Este un software video puternic . Acest software este practic motorul cu care îți poți realiza propriul videoclip. Simplu și ușor de utilizat. Compatibil în totalitate atât cu Windows cât și cu Mac. Are peste 240 de scene slide animate. Ai la dispoziție peste 240 de scene și posibilități personalizabile pentru a crea orice tip de video animatie !

Drepturi totale asupra video-urilor. Poți să le vinzi, să le televizezi, depinde numai de tine. Tu ești proprietarul!

Conține o colecție uriașă de fundaluri și efecte grafice. Ai la dispoziție numeroase fundaluri, imagini și iconițe folositoare ce le poți aplica cu doar câteva click-uri.

Ce am mai obținut cu VideoMakerFX ?

Acest soft îți oferă practic tot ce ai nevoie pentru a realiza extrem de rapid clipuri video de înaltă calitate. De asemenea, am aflat ulterior că acesta mai conține două add-on-uri majore - ProThemesPack și VideoProfitFX, ambele oferind mai multe opțiuni de editare și efecte speciale.

Pachetul ProThemes vine cu o grămadă de template-uri, efecte speciale și o mulțime de caractere în diverse teme prestabilite, ce pot fi personalizate la libera alegere.

Pe de altă parte, VideoProfitFX conține un soft special pentru business cu care vei putea să identifici afacerile din zona ta.  Astfel, vei putea să afli dacă au videoclipuri de promovare pentru acele afaceri și partea bună e că ulterior îi vei putea contacta pentru a le oferi serviciile tale de video marketing.

oto2videoprofitfx

Ca idee, prețul unui astfel de video creat cu aceste programe este undeva între 400-1200 de lei.

Eu, personal, am achiziționat ambele pachete și sunt foarte încântat de ele. O dată ce le cumperi, nu ai cum să dai greș deoarece mi se pare imposibil să faci un clip plictisitor și lipsit de substanță.

Cu VideoMakerFX am reușit să captez atenția multor oameni prin conținut de calitate, cu puțin efort.

Concluzia

Acest software funcționează pe orice tip de computer. Funcționează foarte bine și pe un computer mai lent, doar că procesarea fișierului, durează puțin mai mult. Mi s-a părut extraordinar de simplu, o dată ce l-ai lansat, oricine îl poate folosi intr-un timp foarte scurt.

Am testat prezumția aceasta prin faptul că mi-am lăsat un prieten să-l folosească, fără vreo pregătire sau vreun sfat și i-a luat vreo 3 minute să-și facă un clip de 30 de secunde cu câteva poze de-ale sale.

Mai sunt doar câteva soluții ca VideoMakerFX, dar sunt costisitoare, mai complexe de utilizat și care taxează fenomenal de mult când vrei să folosești un video în scop comercial. Când l-am descoperit prima dată am zis "în sfârșit, un soft accesibil de creație video - simplu și rapid "…

Totuși, la urma urmei acest software este creat de marketeri pentru marketeri !

Noi ii acordăm 5 din 5 stele.

Tu câte îi acorzi ?

Votează Aici :
[Total: 2    Average: 5/5]

Contribuie cu un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *